Efterår 2020

Lidt om efterårets mode trends, jeg er overhovedet ikke med på den trendy mode... men vi vil vel alle gerne Shine lidt så finder som regel mine farver og helst noget tilbehør som passer til min stil "I am a jeans girl" måske kedeligt men det passer til mig og til det faktum at jeg er en outdoor pige som går mange ture men min bedste ven Lille No. Skal jeg til fest så vil jeg da selvfølgelig gerne se godt ud. Så i bund og grund er jeg nok ret casual.
Men da jeg tænkte lidt over dette blog opslag så var jeg omkring nogle sites der ved noget om trends.

Her er hvad jeg fandt:

Brune farver, natur farver og orange og gyldent. Okay... det holder jo meget godt "smiler" til mig. Ud i naturen.

Læder: Er åbenbart all in igen eller stadig. Så om det er sort eller naturfarvet så køb køb... det hitter. Jeg elsker læder har den fedeste lange cognac farvede superbløde jakke fra det Danske firma Furst tjek deres ting ud de er i lækker, lækker kvalitet.

Kraver store og 80'er agtige... what det havde jeg ikke lige set komme. Meen det kan måske noget.

Smykker skal være med perler, okay jamen så må jeg jo være lidt med på trenden. Da jeg uden at have læst hvad der rør sig faktisk har lavet en del øreringe med rigtige perler.
Og i farve valget kan du sagtens finde noget i mine kollektioner der rammer trenden. Der nævnes også BoHo stilen som som jeg synes er lidt lækker.

Det var min lille opsumering på hvad moden siger i efteråret 2020. Du kan læse meget mere her.
https://frbc-shopping.dk/trends/efteraarsmode-kvinder/

 Ejer af Crea By Riddersholm Connie Riddersholm