Halvædelstene

Amazonite

Amazonit er en grønlig/turkisfarvet halvædelsten. ... Stenens betydning: Amazonit er en kraftfuld og magtfuld sten, der får os til at være opmærksomme på vores dårlige vaner og negative tanke- og handlingsmønstre. Amazonitten har en gavnlig indflydelse på alle former for spændinger, især i hoved, nakke og skuldre.

Apatit

Apatit er en dual-action sten, kendt for dens positive måde at skabe personlig magt for at du skal nå dit mål. Den fjerner forvirring, apati eller negativitet, stimulerer intellektet som kan bruges til personlig vækst eller til et kollektivt gode.

Light Blue Sea Sediment Jaspers

Jaspis er karakteriseret ved sine brune nuancer og mønstre og findes hovedsagligt i Australien. Stenen har indflydelse på alle kroppens chakraer og medvirker til at skabe balance og harmoni. Den virker på hele energisystemet og kan skabe personlig fordybelse og indsigt. Ofte anvendes den til at bringe håb og fremkalde skjulte beskeder fra underbevidstheden, men kan også hjælpe med at udrense nyrerne og forbedre immunforsvaret.

Jaspis sten er generelt er symbol på kærlighed og opofrelse og kan hjælpe med at frigøre ejeren fra skyldfølelse. Hvis en Jaspis sten placeres på et smertefuldt sted på kroppen, skulle den kunne trække sygdommen ud og dermed ofre sig selv.

Lapis Lazuli

LAPIS LAZULI

Tålmodighed, Koncentration, Klarhed, Styrke, Intuition

En venskabs- og viljesten. Hjælper med at være tro mod sig selv og at realisere indre behov. For styrke, klarhed, øget koncentration og tålmodighed.
Stimulerer kontakten til intuition, indre stemme, det spirituelle jeg.
Giver åndelig indsigt og kraft.
Styrker immunsystemet og god mod spændinger og halsbetændelse.


Peacock Blue Tiger Eye Stone

Tigerøje Blå også kendt som falkeøje 1 cm. Tigerøje Blå også kendt som “falkeøje” er en meget beroligende sten, reducere stress, øger ro og letter angst. ... Denne sten har evnen til at få dig til at se de problemer, der kunne have været svært at se ellers.

 

Labradorit

LABRADORIT

Overblik, Intuition, Jordforbindelse, Inspiration, Fordøjelsesproblemer

En transformation og magi sten. For inspiration, ny energi og ressourcer – ny begyndelse.
Giver dine kræfter tilbage, når du føler dig udkørt eller træt.

God mod fastlåsthed i gamle mønstre og forhold. Giver klarhed og indsigt – tiltrækker succes.
Stimulerer og aktiverer intuition og jordforbindelse. Vækker din dybe indre bevidsthed, hvor kreativitet er uendelig.

Renser gamle traumer og angst og healer dybe sår i sjælen. Forbedrer og beskytter din aura. Beskytter mod uønskede energier.
Giver mental skarpsindighed.
God mod stress, uro, synsforstyrrelser, stofskifte- og fordøjelsesproblemer.

 

Agat

 AGAT

Selvtillid, Styrke, Intelligens, Handlekraft, Fysisk hjerte

Findes i mange forskellige varianter og står for selvtillid, styrke og intelligens. God til at hjælpe med at tænke hurtigt og klart.
Er styrkende for det fysiske hjerte, og støtter forbindelsen mellem krop og sjæl.
Giver mod og handlekraft til at overvinde usikkerhed.
Støtter ved handelstransaktioner og indvielser.