Leveringspolitik

Dansk persondatapolitik

1. Fragt & Levering
Crea.dk levere dit smykker inden for 8 hverdage da alle perle smykker laves på bestilling dvs. armbånd er på mål og ofte er unika. Skulle varen mod forventning ikke kunne afsendes indenfor tidsperioden, modtager du besked med det samme.
De unika lavede smykker er lavet af Connie Riddersholm.

Fri fragt ved køb over 500,- kr.

Fragt leverandøren leverer pakken til en pakkeshop nær din adresse.

2. Bestilling
På Crea.dk kan du bestille alle varer som vises på vores hjemmeside. Måtte du have spørgsmål eller forespørgsler til nogle varer som vi ikke viser på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte på mig connie@crea.dk
Ved bestilling af unika lavede smykker kan der forekomme leverings tid grundet design processen. Der gøres opmærksom på at unika smykker efter dit eget valg og farvevalg ikke kan returneres.
Unika smykker forudbetales igennem vores webshop.
Alle priserne på Crea.dk er inkl. 25% moms og er i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Der tages forbehold for tastefejl.
3. Betaling
Hos Crea.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort:
– Paypal som modtager diverse betalings kort.
- Shopify Payments som understøtter Visa og Mastercard

Der tages IKKE gebyr ved betaling på crea.dk.
Betalingssystemet på Crea.dk krypterer alle kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. De data, du sender i forbindelse med et køb, der betales med betalingskort, er således krypteret og gør du roligt og sikkert, kan handle på Crea.dk


Crea.dk kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Alle priser på Crea.dk er inkl. moms ved levering i Danmark.
4. Returret/fortrydelsesret (14 DAGES RETURRET)
Lever de fremsendte smykker ikke op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Varen skal dog returneres uden nogen form for brugs mærker eller forringet stand. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Er det returnerede blevet påført forringelse af salgsværdien, krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Alle varer som ønskes returneret, skal sendes retur senest 14 dage efter modtagelsen.
Ved returnering udfyldes formularen via nedstående link og vedlægges.
Du finder formularen her
Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.
Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:
Crea.dk
Egsmark Høje 11
8400 Ebeltoft


Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr.
Efterkrav og lignende.

VIGTIGT:
Det er ikke muligt at returnerer Unikke personligt tillavede smykker som er lavet efter dine ønsker.
Dette er UNIKA lavet så der kun er en af slagsen og efter dine ønsker og derfor godkendt ved bestilling af dig.


5.Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 12 dage efter modtagelsen, du skal straks efter modtagelsen af din ordre meddele os, at du ønsker at fortryde dit køb. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning, medmindre andet er aftalt.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter for eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og den måde, den fungerer på. Altså, du kan besigtige dit smykke på selvsamme måde, som i en fysisk butik.
Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Fortryder du dit køb, får du det indbetalte beløb tilbage når varen er modtaget af Crea. Er der sket i værdiforringelse af varen, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Crea.dk
Egsmark Høje 11
8400 Ebeltoft


Varen skal være forsvarligt inpakket så den ikke skades under retur transporten.

Der rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Crea By Riddersholm
v/Connie Riddersholm
Egsmark Høje 11
8400 Ebeltoft

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Alle specialdesignede smykker på bestilling er personlige og der er ikke fortrydelsesret på personlige designede smykker.


6. Personfølsomme data
Under dit køb udbeder vi os om navn, adresse, postnummer, by telefonnummer og email-adresse.
Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren
Alle dine oplysninger vil blive behandlet efter Persondataloven og derfor opbevarer vi ingen personlige oplysninger der registreres på Crea.dk.
Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
Alle din personlige informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Crea.dk.
I følge persondataloven har du altid mulighed for at få oplyst dine registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes
I forbindelse med evt. elektronisk betaling benyttes en krypteret metode gennem vores webshop system.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Ønsker du nærmere information om hvad en cookie er, kan du læse mere her.
Vi registrerer derudover din IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Disse informationen finder ingen anvendelse, men mindre de bruges i en evt. politiefterforskning.
Indehaveren og de evt. ansatte hos Crea.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

7. Mangler eller fejl på vare
Hvis du oplever at en vare mangler eller indeholder fejl, skal du hurtigst muligt kontakt os. Vi vil herefter hurtigst muligt fremsende den eller de manglende vare.
Alle specialdesignede smykker er personlige og der er derfor ikke fortrydelsesret på.
8. Er du i tvivl?
Måtte du have spørgsmål eller forespørgsler til nogle varer som vi ikke viser på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på connie@crea.dk
9. Cookies
På Crea.dk anvender vi cookies med det formål at optimere vores websitet, dets funktionalitet og din købsoplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies her
10. Persondatapolitik
Vi opbevarer dine personoplysninger forsvarligt, da de er vigtige for os. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her
11. Logstatistik
På Crea.dk benytter vi logstatistik, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, antal besøgende, hvor trafikken kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Alt dette har kun til formål for at optimere din og andres fremtidige købsoplevelse på Crea.dk
12. Generelle oplysninger
Crea.dk
CVR. 28255349
Adresse: Egsmark Høje 11, 8400 Ebeltoft
E-Mailadresse: connie@crea.dk
Etableringsår: 2020

English:
This Privacy Policy describes how your personal information is collected, used, and shared when you visit or make a purchase from crea.dk (the “Site”).

PERSONAL INFORMATION WE COLLECT
When you visit the Site, we automatically collect certain information about your device, including information about your web browser, IP address, time zone, and some of the cookies that are installed on your device. Additionally, as you browse the Site, we collect information about the individual web pages or products that you view, what websites or search terms referred you to the Site, and information about how you interact with the Site. We refer to this automatically-collected information as “Device Information”.

We collect Device Information using the following technologies:
- “Cookies” are data files that are placed on your device or computer and often include an anonymous unique identifier. For more information about cookies, and how to disable cookies, visit http://www.allaboutcookies.org.
- “Log files” track actions occurring on the Site, and collect data including your IP address, browser type, Internet service provider, referring/exit pages, and date/time stamps.
- “Web beacons”, “tags”, and “pixels” are electronic files used to record information about how you browse the Site.

Additionally when you make a purchase or attempt to make a purchase through the Site, we collect certain information from you, including your name, billing address, shipping address, payment information (including credit card numbers , email address, and phone number. We refer to this information as “Order Information”.

 

When we talk about “Personal Information” in this Privacy Policy, we are talking both about Device Information and Order Information.

HOW DO WE USE YOUR PERSONAL INFORMATION?
We use the Order Information that we collect generally to fulfill any orders placed through the Site (including processing your payment information, arranging for shipping, and providing you with invoices and/or order confirmations). Additionally, we use this Order Information to:
- Communicate with you;
- Screen our orders for potential risk or fraud; and
- When in line with the preferences you have shared with us, provide you with information or advertising relating to our products or services.

We use the Device Information that we collect to help us screen for potential risk and fraud (in particular, your IP address), and more generally to improve and optimize our Site (for example, by generating analytics about how our customers browse and interact with the Site, and to assess the success of our marketing and advertising campaigns).

 

SHARING YOUR PERSONAL INFORMATION
We share your Personal Information with third parties to help us use your Personal Information, as described above. For example, we use Shopify to power our online store--you can read more about how Shopify uses your Personal Information here: https://www.shopify.com/legal/privacy. We also use Google Analytics to help us understand how our customers use the Site -- you can read more about how Google uses your Personal Information here: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. You can also opt-out of Google Analytics here: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finally, we may also share your Personal Information to comply with applicable laws and regulations, to respond to a subpoena, search warrant or other lawful request for information we receive, or to otherwise protect our rights.

BEHAVIOURAL ADVERTISING
As described above, we use your Personal Information to provide you with targeted advertisements or marketing communications we believe may be of interest to you. For more information about how targeted advertising works, you can visit the Network Advertising Initiative’s (“NAI”) educational page at http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

You can opt out of targeted advertising by using the links below:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Additionally, you can opt out of some of these services by visiting the Digital Advertising Alliance’s opt-out portal at: http://optout.aboutads.info/.

DO NOT TRACK
Please note that we do not alter our Site’s data collection and use practices when we see a Do Not Track signal from your browser.

YOUR RIGHTS
If you are a European resident, you have the right to access personal information we hold about you and to ask that your personal information be corrected, updated, or deleted. If you would like to exercise this right, please contact us through the contact information below.

Additionally, if you are a European resident we note that we are processing your information in order to fulfill contracts we might have with you (for example if you make an order through the Site), or otherwise to pursue our legitimate business interests listed above. Additionally, please note that your information will be transferred outside of Europe, including to Canada and the United States.

DATA RETENTION
When you place an order through the Site, we will maintain your Order Information for our records unless and until you ask us to delete this information.

CHANGES
We may update this privacy policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal or regulatory reasons.


MINORS
The Site is not intended for individuals under the age of 18 .

CONTACT US
For more information about our privacy practices, if you have questions, or if you would like to make a complaint, please contact us by e‑mail at connie@crea.dk or by mail using the details provided below:

Crea.dk
[Re: Privacy Compliance Officer]
Crea.dk, Egsmark Høje 11, 8400 Ebeltoft, Denmark